Home Întrebări frecvente
Web Design Giurgiu

Întrebări frecvente

Ești în căutare de informații despre afacerea ta online? La noi găsești întrebări și răspunsuri în domeniul web design.
default rss
Facebook3k
Instagram356
WhatsApp
default fbmessenger
Email
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
default tiktok1008

Un site reprezintă totalitatea paginilor care se pot accesa pe un nume de domeniu.

Un site de prezentare te poate ajuta să-ți prezinți serviciile pe care le oferi, îți poate prezenta afacerea sumar sau complex sau te poți afirma cu un site tip CV. Există mai multe tipuri de site-uri de prezentare: complex, minim, landing page, tip CV, site de știri, ziar online. În urma unei discuții te putem îndruma să alegi ceea ce te reprezintă.

Cu ajutorul unui magazin online poți să vinzi produse. Magazinele online au scopul final - să vândă. Complexitatea acestora este dată de numărul de produse care se dau spre vânzare și metodele de plată implementate, aplicațiile din spatele site-ului care leagă baza de date cu stocul din gestiune permanent, etc. Cu cât vor fi mai multe produse în magazinul online și cerințele din back-end mai mari cu atât prețul acestuia va crește.

Dacă vrei să-ți promovezi afacerea ai nevoie de un site de prezentare, însă dacă vrei să vinzi produse atunci ai nevoie de un magazin online.

Găzduirea (sau hosting-ul) este spațiul (serverul online) unde se ridică fișierele site-ului pentru ca acesta să se afișeze atunci când se accesează un nume de domeniu (www.domeniulmeu.ro).

Sigur că da! Dacă ai deja achiziționată o găzduire o putem folosi. Putem deasemenea veni cu recomandări în cazul în care ai nevoie de o găzduire mai performantă.

Un domeniu este o adresă de internet înregistrată.

Răspunsul este cu siguranță DA. Te îndrumăm să alegi cea mai bună variantă pentru tine în ceea ce privește serviciile web.

Mentenanța unui website este importantă pentru buna funcționare a acestuia. Include monitorizarea, securizarea, rezolvarea eventualelor erori în site, realizarea de copii de rezervă, actualizarea limbajelor de programare periodic etc. Un site care primește mentenanță este un site care va arăta întotdeauna bine și va funcționa corect.

Administrarea unui site înseamnă actualizarea informațiilor, modificarea structurii acestuia, adăugarea de pagini noi, ștergerea celor nefolositoare, adăugarea a noi funcționalități pe site, etc. 

În primul rând trebuie să te hotărăști în ce fel vrei să te ajute pe tine un site! Dacă îți răspunzi la această întrebare, de acolo lucrurile merg strună. Putem să ne hotărâm împreună la un nume de domeniu, dacă dorești îmi poți exemplifica cum ai vrea să arate site-ul tău, însă cel mai important dintre toate trebuie să-mi furnizezi material pentru site (fotografii, texte, descrieri, nume de produse, date de contact, alte informații adiționale).

Dacă deja deții un site însă nu dorești să renunți la el până nu este gata site-ul nou, nu este nicio problemă. Site-ul nou se va realiza pe un subdomeniu iar la final când este gata se va muta pe domeniul tău în locul celui vechi.

Noi, la Web Design Giurgiu, realizăm numai site-uri personalizate special pentru fiecare client. Nu ne place să copiem, ne dorim să venim cu idei noi de fiecare dată.

Durata de realizare a unui site variază în funcție de complexitate și strânsa colaborare între noi și client. De ex. un site de prezentare poate fi gata într-o săptămână dar și într-o lună. De cealaltă parte, un magazin online poate varia între 3 săptămâni și 3 luni.

Promovarea online este cel mai important pas din tot procesul de afirmare online. Degeaba ai un site dacă nu știe nimeni de el! Reprezintă totalitatea metodelor prin care un site poate fi vizibil oriunde pe internet. 

Numărul 1 la nivel global este promovarea pe Google. Apoi este urmat de rețelele de socializare - Facebook, Instagram,  Tik Tok, YouTube, Twitter, Pinterest etc. Iar pentru rezultate de durată în Google și alte motoare de căutare este recomandat SEO.

În ultima vreme am auzit destul de des această întrebare și de aceea m-am gândit să o adaug aici. Promovarea online nu înseamnă un număr, o sumă exactă, înseamnă disponibilitatea financiară a clientului, corelată cu rezultatele pe care vrea să le obțină, precum și gradul de interes al firmei de marketing în gestionarea reclamelor! Un plan bine pus la punct, pe rezultate reale poate genera venituri destul de surprinzătoare!

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente
Dorești să ne întrebi și altceva?

  Întrebări frecvente
  default rss
  Facebook3k
  Instagram356
  WhatsApp
  default fbmessenger
  Email
  YouTube
  YouTube
  Pinterest
  Pinterest
  fb-share-icon
  LinkedIn
  Share
  default tiktok1008
  error

  Împarte acest material cu prietenii tăi!

  • Facebook3k
  • Instagram356
  • WhatsApp
  • Email
  • YouTube
   YouTube
  • Pinterest
   Pinterest
   fb-share-icon
  • LinkedIn
   Share
  • 1008